ÁSZF

A honlap tartalma, szellemisége

A honlap elsősorban a növények, kertek, szép fotók kedvelőinek készült, és az ő közreműködésükkel szeretne egy jól működő közösséget kialakítani.

„A kert a mi saját világunk, egy általunk teremtett és általunk ellenőrzött világ. Rendezett és harmonikus univerzum, szemben a rendezetlen és diszharmonikus külső világgal. A kert egyike annak a ritka pontnak az életünkben és az univerzumban, amelyeket valóban rendben és ellenőrzésünk alatt tudunk tartani.”  (Hankiss Elemér)

Hogy ez az oldal valóban egy rendezett, harmonikus és nekünk tetsző világ legyen, a honlap üzemeltetői kérik az ide látogatókat, hogy tartózkodjanak mindenféle politikai, rasszista, bármilyen szempontból kirekesztő, agresszív, intoleráns, személyeskedő, mások képeit, posztjait lekicsinylő, kioktató, másokat sértő megnyilvánulástól.

Mindenkit – aki ezzel egyetért -, szeretettel várunk a Mindenki kertjében!


Általános Szerződési Feltételek


Szolgáltató megnevezése: Z és Z Movi. Bt.
Székhely: 2030 Érd Harangvirág u. 30.
E-mail: mindenkikertje@gmail.com
Cégjegyzékszám: 13-06-033417

A Mindenki Kertje (www.mindenkikertje.com) weboldalra történő regisztrálással a Felhasználó tudomásul veszi és elfogadja az alábbi jogokat és kötelezettségeket. Az általunk üzemeltetett lap teljes tartalma kizárólagos tulajdonunkat képezi és a szerzői jogról szóló 1999. LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll.

  1. A Felhasználó jogai és kötelezettségei:

1.1 A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) értelmében az alábbi jogok és kötelezettségek elfogadásával felhasználási szerződés jön létre a Felhasználó és a Szolgáltató között a szerzői jogi védelemben részesülő és a Felhasználó által feltöltött  fénykép, médiatartalom vagy írásmű tekintetében, amely szerint, ezen tartalmak feltöltésével a Felhasználó időbeli és területi korlátozás nélkül kizárólagos felhasználási engedélyt ad a Szolgáltatónak.
A Felhasználó a felhasználással kapcsolatos bármilyen díjazásról – jelen felhasználási feltételek elfogadásával – lemond.
A felhasználási jogosultság kiterjed a tartalmak kezelésére, másolására, tárolására, terjesztésére, nyilvánossághoz közvetítésére, megjelentetésére.

1.2 A szolgáltatást csak természetes személyek vehetik igénybe.

1.3 A regisztráció során a Felhasználónak meg kell adni egy működő e-mail címet és egy tetszőleges felhasználó nevet. Más személyes adatra nincs szükség.

1.4 Regisztráció után a Felhasználó saját profilt hozhat létre az oldalon, az oldal témájához kapcsolódó képeket tölthet fel, a saját és mások képeihez rövid megjegyzéseket fűzhet, a Kedvenc kertjeim menüpontba képeket gyűjthet.

1.5 A weboldalra más (nem saját) forrásból származó képeket, cikkeket, videókat feltölteni csak forrásmegjelöléssel lehet.
A Felhasználó által közzé tett tartalomért, ideértve a tartalom által okozott vagy azzal összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért kizárólag a Felhasználó tartozik felelősséggel.

1.6 A Mindenki Kertje minden oldala, annak tartalma, cikkei, képei, videói csak azzal a feltétellel használhatók, másolhatók illetve illeszthetőek be más oldalakra, ha azokon a www.mindenkikertje.com  adatforrásként feltüntetésre kerül.

A Szolgáltató jogai és kötelezettségei:

2.1 A Szolgáltató és a Felhasználó között létre jött szerződés értelmében (1.4), a weboldal üzemeltetője jogosult a Felhasználók által feltöltött tartalmak (képek, videók, cikkek, hozzászólások) kezelésére, tárolására, szerkesztésére, másolására, terjesztésére, nyilvánossághoz közvetítésére, megjelentetésére.

2.2 A nem természetes személyek által létrehozott adatlapokat a Szolgáltató külön értesítés nélkül törölheti a rendszerből, ugyanígy járhat el természetes személy többszörös regisztrációja esetén is.

2.3 Minden hozzászólás a szerző saját nézőpontját tükrözi. A weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért, de fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje a szolgáltatás azon felhasználóit, akik az oldal profiljába nem illő, szellemiségével nem egyező (gyűlölködő, kirekesztő, rasszista, intoleráns, agresszív, jóerkölcsbe ütköző) képeket, cikkeket, hozzászólásokat töltenek fel.

2.4 A Szolgáltató harmadik személyek áruira illetve szolgáltatásaira vonatkozó hirdetéseket,  bannereket, reklámokat feltölthet  a honlapra, de a weboldalon megjelenő, fizetett hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdető tartozik felelősséggel.

 2.5 A Szolgáltató minden változtatás, egyoldalú módosítás, időszakos szüneteltetés és a megszüntetés jogát fenntartja.

2.6 A Szolgáltató törekszik az oldal folyamatos, színvonalas, korrekt kezelésére, de az oldalon megjelenő cikkek, információk csak tájékoztató jellegűek, ezért az ezekben megjelenő esetleges téves információkért felelősséget nem vállal.